top of page

📸✨ Maak kennis met de vrouw achter Kim Photography

Hallo allemaal!  Ik ben Kim Asscherickx, gevestigd in het hartje van Denderleeuw. Overdag deel ik mijn passie voor Nederlands en Engels in het secundair onderwijs, maar zodra de schoolbel gaat, duik ik in de wereld van fotografie.


Sinds mijn 16de ben ik verliefd op het vastleggen van bijzondere momenten, en mijn droom is om dit ooit fulltime te mogen doen.  Op mijn 26ste ben ik niet alleen een taaldocente, maar ook een trotse dierenvriend met 1 hond en 3 katten, waardoor mijn huis altijd bruist van leven.

In mijn vrije tijd geniet ik van reizen en waardevolle momenten delen met familie en vrienden. Mijn missie? Jouw kostbare momenten vastleggen op een spontane manier die de echtheid en emotie weerspiegelt! Geen stijf gedoe, maar een ontspannen sfeer waarin spontane foto's tot stand komen. Mijn ultieme doel? Dat jullie na de fotoshoot denken: "wauw, wat een toffe madam is dat."




Of je nu verlangt naar een openhartige foto, een klassiek portret of een creatief kunstwerk, Kim Photography staat klaar om je te helpen die herinneringen voor altijd vast te leggen.  Bekijk gerust ons portfolio voor een glimp van wat we kunnen creëren. https://www.kimphotography.be/ 


Ontdek de magie van Kim Photography en laten we samen jouw verhaal vertellen door middel van prachtige beelden!  Neem contact op voor meer informatie of om een fotosessie te plannen. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en samen onvergetelijke momenten vast te leggen!  

10 views0 comments

Comments


bottom of page